Ontwikkelingsmaatschappijen in Brabant dragen LEVEL UP naar nieuwe hoogten

Afgelopen maandag vond het grote startup event LEVEL UP 2024 plaats in Eindhoven! Hier kwam de nationale én internationale startupgemeenschap samen. Oprichters, investeerders en andere belangrijke spelers uit het ecosysteem ontmoetten elkaar om te netwerken en samenwerkingen te verkennen.

Voorafgaand aan LEVEL UP publiceerde Innovation Origins NL een interessant achtergrondartikel over de samenwerking tussen REWIN West-Brabant en de andere Brabantse ontwikkelmaatschappijen: Midpoint Brabant, AgriFood Capital, Brainport Development en de BOM. Lees hier het artikel hier.

Antennex wint de LEVEL UP award 2024. Foto: Bram Saeys
Antennex wint de LEVEL UP award 2024. Foto: Bram Saeys

Elke ontwikkelmaatschappij richt zich op een specifieke regio en thema’s in Brabant. “Zo voorzien we startups altijd van de juiste begeleiding op de juiste plek. En we leren van elkaar, zodat we niet steeds het wiel opnieuw hoeven uit te vinden”, zegt Stephanie ter Borg, directeur bij REWIN.

“Startups zijn niet voor niets het verdienmodel van de toekomst. Met onze begeleiding, instrumenten en faciliteiten dragen we bij aan een duurzame, inclusieve en innovatieve economie”, vervolgt Stephanie. “Recent lanceerde REWIN nog de Founders Academy van B’WISE.” Lees hier verder over de B’WISE Founders Academy.

Stephanie ter Borg

Directeur

s.terborg@rewin.nl
06-52 58 33 68

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant